Pagina's

woensdag 22 februari 2012

Supertrash

Wie kent haar niet, Olcay Gulsen. Eigenaresse van het mode merk Supertrash. Supertrash lanceerde afgelopen week geheel vernieuwde site en een online shop.
Vanaf mei is ook het parfum Phenomenal verkrijgbaar op de website en vanaf juni en de eerste eigen lingerie lijn van het merk genaamd Madame ST

Over Olcay Gulsen

Van jongs af aan Olcay Gulsen kan worden gekoppeld aan twee woorden: ondernemerschap en mode. Aged slechts 21, Olcay begon haar eigen HRM-bureau. In 2003 was verhuisde ze haar bedrijf in het importeren van modemerken en de verdeling ervan in heel Nederland.Met haar eigen gevoel voor stijl en een neus voor zaken ze erin geslaagd om een ​​succesvolle distributeur binnen een jaar te worden.
Tijdens een bezoek aan New York Fashion Week in 2004, besloot ze ze wilde meer. Met haar eigen merk was altijd al een droom en krachten te bundelen met jonge Amerikaanse merk SuperTrash was de eerste stap. Drie maanden later werd de eerste SuperTrash collectie gelanceerd met Olcay het toezicht op de Europese en Aziatische markten.
Door de jaren heen Olcay business is gegaan van sterkte-kracht. Ze wist het merk met succes uit te breiden naar 24 landen in een zeer korte tijd, wat resulteerde in haar overname van de gehele merk. Aan het begin van 2009, werd ze de wereldwijde eigenaar en creatief directeur van SuperTrash.
Met oog voor commerciële kansen en een hart voor mode, is Olcay uitgegroeid SuperTrash tot een van de grootste modemerken in Nederland - een merk dat snel zijn weg te werken over de hele wereld. Collecties bestaande uit vrouwelijke jurken en verfijnde ontwerpen zijn een hit met vrouwen overal, van A-list celebrities in Hollywood naar Tokyo socialites.
Een van de grootste prestaties Olcay's nam op de Amerikaanse markt en de lancering van de SuperTrash kantoor in New York. In de nabije toekomst, is Olcay vastbesloten om de activiteiten uit te breiden naar nieuwe markten - met een meisjes collectie, een parfum en lingerie lijn gelanceerd in 2012 - en is ingesteld op het Verenigd Koninkrijk, de VS en vervolgens te veroveren ... de rest van de wereld.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leave a message.