Pagina's

dinsdag 13 maart 2012

Fashionshow Alexander McQueen

Vorige week kwam Alexander McQueen met een fashion show tijdens Parijs Fashion week. In de show zijn de nieuwste creaties te zien voor herfst winter 2012. Wat vooral te zien is is een romantische sneeuw witte look met  een tintje futuristisch.

In de spectaculaire finale komen Haute-Coutureartige jurken langs. De schitterende jurken werden gemaakt van rood, lila en rose gekleurde chiffon, dat in duizenden plooien naar beneden kwam, gemaakt van zijde en koperen draden. 


Uit de fashion show is af te leidden dat de trend voor hefst/winter 2012 volgens Alexander McQueenr bont & wol wordt. Ik vind de collectie prachtig vooral de combinatie van de romantische sveer en de prachtige stoffen.







                                                 Bekijk de volledige fashion show hieronder.



donderdag 8 maart 2012

Marni at H&M

gister ging de verkoop voor de Marni at H&M collectie van start!

De commercial was afgelopen week heel veel te zien op tv.
Ik krijg echt een zomer gevoel bij deze commercial, en wat een heerlijk liedje.


Meer van de collectie is te zien op de site van H&M




woensdag 7 maart 2012

Charlotte Casiraghi voor Gucci


Charlotte Casiraghi, (prinses van Monaco) schittert binnenkort in de Forever Now campagne van Gucci.
De campagne krijgt een ruiter thema. Dit is niet de eerste samenwerking met het Italiaanse mode huis, Gucci maakt namelijk al 2 jaar paardrijkleding voor de prinses van Monaco 

Aankomende twee jaar zal de prinses door vier van werelds meest gerespecteerde fotografen worden vastgelegd. De serie is een ode aan de bekendste iconen van Gucci die in een vernieuwd jasje zijn gestoken. Fotograaf Peter Lindbergh had de eer om het spits af te bijten.




Hieronder zien we de prinses in actie.


Hier een backstage filmpje:




maandag 5 maart 2012

Trend: Enkellaarsjes

Een schoenen trend van deze winter en aankomend voorjaar zijn de enkellaarsje ook wel de 'bootie' genoemd . Je ziet ze overal. Op de catwalks bij celebs en op straat.  Ik heb er al een paar aangeschaft. Jij ook?

Te koop bij Supertrash & Nelly.com


Wat ook helemaal in is zijn de laarsjes van Kiboots deze kostten €199,95 en zijn hier te koop: 






























Dit zijn mijn booties, love them!



zondag 4 maart 2012

Dutch Street Styles

Ik vind het heerlijk om street style foto's te bekijken. Meestal komen deze foto's van mensen uit Parijs, Londen, of New York, maar Nederlandse street styles kom ik niet zo vaak tegen. Nederland is ook een klein kikkerlandje en misschien spelen de meeste Hollanders liever op safe. Ik ging via lookbook eens opzoek naar Nederlandse street styles, en kwam deze fashion pic's tegen.